srijeda, 10. kolovoza 2011.

FOTO: 15 igrača na večernjem treningu


Barçinom večernjem treningu je nazočilo 7 igrača prvog tima, dva iz B momčadi, te njih 6 iz mlađih kategorija. José Manuel Pinto se pojavio na ovom terenu nakon dva dana izbivanja.
10 igrača prve ekipe je odsutno zbog utakmica reprezentacija, ali Pep Guardiola je ipak imao par prvotimaca za trening na Ciutat Esportivi Joan Gamper. Ovo je bio drugi jučerašnji trening, a uključeni su bili i igrači B tima, kao i oni iz mlađih kategorija kluba.
Povratak Pinta
Poslije dva dana pauze, nakon američke turneje, José Manuel Pinto je trenirao jučer zajedno s Messijem, Mascheranom, Adrianom, Alexisom, Keitom i Fontàsom. Tu su bili i Montoya te Masip iz B momčadi, kao i nogometaši iz mlađih kategorija(Babunski, Cornejo, Quintilla, Miguel Ángel Sainz, Samper i Patrick).
Xavi se oporavlja
Xavi Hernández se također pojavio na Sant Joan Despíju, nakon što je napustio nacionalnu ekipu zbog ozljede lista desne noge. Danas se na terenu broj 2 oporavljao u izolaciji, kao i ozljeđeni Puyol.
Trening u srijedu ujutro
Tim se treninzima vraća već danas ujutro u 9 sati, a na Ciutat Esportivi Joan Gamper će se trenirati iza zatvorenih vrata. Alexis Sánchez neće prisutvovati današnjem treningu zbog poziva da igra za reprezentaciju Čilea na prijateljskoj utakmici protiv Francuske u Montpellieru.









0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...