srijeda, 10. kolovoza 2011.

Borghi: "Bit će sjajno vidjeti Messija i Alexisa zajedno"


Izbornik reprezentacije Čilea, Claudio Borghi, koji vrlo dobro poznaje kvalitete ovosezonskog pojačanja Barcelone, je izjavio da će novi tandem u napadu, koji će u jednoj od formacija činiti Sanchez i Messi biti savršena:
"Da li će moći igrati zajedno sa Messijem? Naravno, Messi je najbolji igrač na svijetu, a Alexis započinje svoju karijeru u novom klubu i nadam se da će pokazati enormnu mentalnu snagu koju on posjeduje. Bit će sjajno vidjeti ih kako igraju zajedno," izjavio je Argentinac.
Osim toga, Borghi smatra kako Čile koristi sličan stil igranja kao u Barceloni, te da će to Alexisu biti od velike pomoći:
"Čile igra kombiniran nogomet, s toga mislim da će mu to dobro doći za igranje u novom klubu. Alexis je imao mnogo ponuda od drugih klubova, ali kada je Barca pokucala na njegova vrata, rekao mi je da tu ponudu jednostavno nije mogao odbiti.
Alexis Sanchez bi svoj prvi nastup za Barcelonu mogao upisati u velikom El Clasicu koji se igra ove nedjelje u prvom susretu španjolskog Superkupa. Danas će sa reprezentacijom Čilea odigrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske, za koju će zaigrati njegov klupski kolega, Eric Abidal.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...