ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Guardiola večarao u istom dubrovačkom restoranu s članom uprave ukrajinskog Šahtjora

Poznati španjolski trener Josep Pep Guardiola večerao je u subotu navečer na terasi dubrovačkog restorana “Nautika” svega nekoliko stolova dalje od Sergeja Palkina, istaknutog člana uprave ukrajinskog nogometnog giganta Šahtjora iz Donjecka.

Možda se radi tek o pukoj slučajnosti, a možda i o dogovoru dvojice nogometnih stručnjaka, te eventualnim pregovorima da jedan od najpoznatijih svjetskih trenera koji je upravo otišao iz Barcelone, preuzme vodeći ukrajinski klub za koji igraju dvojica hrvatskih reprezentativaca Darijo Srna i Eduardo da Silva.

Lucescovih 67

Nameće se i pitanje razmišlja li Šahtjarov gazda Rinat Ahmetov o promjeni trenera svoga kluba, budući da Rumunj Mircea Lucescu ove godine puni 67 godina, iako i dalje s klubom iz Donjecka bilježi odlične rezultate.

Je li u Dubrovniku pao neki dogovor šira javnost sigurno će brzo saznati, no ono što znamo jest da su Guardiola, njegova supruga Cristina Serra Guardiola, brat Pere, te još neki članovi obitelji uživali u domaćoj dalmatinskoj hrani i konavoskom vinu. 

04.06.2012.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...