nedjelja, 21. listopada 2012.

Tito Vilanova pohvaljuje svoje nogometaše radi iskazane želje za pobjedom!

Trener je pohvalio svoje nogometaše zbog njihova stava i borbenog duha koji su pokazali nakon što je Mascherano dobio crveni karton u ranom dijelu 2. poluvremena.

"Ja sam vrlo zadovoljan sa njihovom željom za pobjedom, nakon što je sve bilo protiv nas", rekao je Tito Vilanova.

Nakon pobjede na Riazoru 4:5, Tito Vilanova je bio zadovoljan sa stavom koji su pokazali njegovi nogometaši na terenu, posebno nakon što je Mascherano dobio crveni karton vrlo rano u 2. poluvremenu, kada je rezultat bio 3:4.

"Ovi nogometaši, nakon svega što su osvojili, nakon što su se vratili sa reprezentativnih akcija i sa 10 nogometaša na terenu, su pokazali kako su još uvijek željni pobjeda. Pokazali su svoju želju, nakon što je sve krenulo protiv nas, kada smo igrali gotovo cijelo 2. poluvrijeme sa igračem manje." Zatim je dodao: "Nevjerojatno je kako je Messi radio, nakon što je igrao za reprezentaciju prošlog tjedna, i kako su njegovi suigrači radili."

"Prošlo je puno vremena otkada sam zadnji put vidio Barçu da ovako igra"

Iako je priznao kako bi volio da nisu primili tako puno golova, Vilanova je pohvalio svoje nogometaše radi igre koju su pokazali u prvih 20 minuta utakmice.
Prošlo je puno vremena otkada sam zadnji put vidio Barçu da ovako igra nogomet. Naših prvih 20 minuta je bilo spektakularno. Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali smo na vrlo visokom nivou. Čak smo imali šansu povesti 0:4, ali tada je sviran jedanesterac. Od tog trenutka, utakmica je postala 'malo luda.'

Nakon što je upitan da ocjeni Victora Valdesa, trener je imao samo riječi hvale: Victor je vrlo kvalitetan igrač, zadnjih godina igrao je na visokom nivou, ne postoji nikakva dvojba o tome koliko je on dobar golman."

Zamjene

Vilanova je objasnio i zašto je Xavi ušao umjesto Cesca Fàbregasa: "Cesc je sa svojom željom nastavio napadati, iako smo u tom trenutku imali 10 igrača. On je odigrao fantastičnu utakmicu, ali, trebali smo nekoga tko bi pomogao Sergiju, a taj igrač je bio Xavi. On je bio svježiji i mogao nam je pomoći." Nakon što je Mascherano dobio drugi žuti karton, tj. crveni, prvi nogometaši koji su ušli u igru su bili Pedro i Adriano: "Uveo sam Pedra zbog toga što smo, s njim, mogli igrati i po krilima, Adriana sam uveo zato što smo imali igrača manje u obrani, a Xavija sam uveo zato što on ima veću kontrolu lopte kada igra."



Izvor: FC Barcelona official site
Piše: Matija Majdandžić 

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...