ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

Cesc: "Uspjeli smo ostati neporaženi"

Cesc Fabregas, strijelac prvog gola u sinoćnjoj utakmici Barcelone koja je završila rezultatom 2-2, rekao je nakon utakmice da je bilo veoma teško igrati po kiši, te da je to bila utakmica koja je igrana s mnogo truda i s odličnom podrškom s tribina.

- Teren je bio vrlo mokar, bilo je veoma teško igrati i zadnja dva gola su se dogodila zbog pogrešaka u obrani.
- Njihov trener je veoma dobar i znamo da će ovaj tim imati odličnu sezonu, - pohvalio je Cesc svoje protivnike.
Unatoč tome što Barça nije osvojila željena tri boda na sinoćnjoj utakmici, Cesc je pohvalio i svoj tim, koji je sinoćnjim remijem i dalje ostao jedini neporaženi tim u dosadašnjem dijelu Španjolske lige.
- Bila je to vrlo kompetitivna utakmica od početka do kraja i uspjeli smo ostati jedini neporaženi tim ove sezone. Sretan sam zbog postignutog gola, ali to je manje bitno, najvažnije je pomoći timu, a sada trebamo razmišljati o narednoj utakmici.
Valdes, koji je sinoć primio gol nakon 896 minuta, rekao je da je ovo vrlo važan bod za Barcelonu te da žali što nisu uspjeli ostvariti pobjedu.
Dani Alves: "Tim je uložio ogroman trud i danas sam, više nego ikad, ponosan što imam ove suigrače."
Thiago Alcántara: "Odlična atmosfera i odlična utakmica na San Mamesu unatoč remiju odlazimo ponosni na utakmicu koju smo odigrali.
Sergio Busquets je rekao da je Barcelona s obzirom na uvjete u kojima se igrala sinoćnja utakmica, ipak osvojila važan bod, te da su vrlo lako mogli izgubiti sva tri.
- Igrali smo dobro, a oni su postigli dva gola na sreću. Madrid sada ima malu prednost, kakvu smo i mi imali prije, ali siguran sam da će se situacija promijeniti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...