utorak, 29. studenoga 2011.

Najava: FC Barcelona - Rayo Vallecano

Nakon razočarenja i poraza protiv Getafea u Madridu, Barcelona više nema pravo na kiks. U večerašnjem dvoboju 17. kola Barceloni je imperativ pobjeda nad Rayo Vallecanom. Utakmica 17. kola se igra danas iz razloga što će Barça u prosincu kada se trebao odigrati ovaj dvoboj, nastupati na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Barcelona je sada nakon prošlog kola i poraza povećala svoj zaostatak za Realom na 6 bodova. Dok se njen protivnik Rayo nalazi na solidnom 10. mjestu sa 16 osvojenih bodova. Utakmica se igra danas (utorak) na Nou Campu sa početkom u 21:00. Sudac današnje utakmice će biti Miguel Angel Perez Lasa.
Kao što smo napomenuli, Barcelona se nalazi i dalje na 2. mjesu na tablici, ali ovaj put sa 6 bodova zasotatka za Realom koji je prvi. Tako je nakon prošlog kola i poraza od Getafea i ekipa Barcelone ubilježila svoj prvi prvenstveni poraz. Sada u Primeri nema neporaženih ekipa. Nakon ovog kiksa Barcelona, ukoliko misli boriti se za titulu Primere, mora nizati samo pobjede. Stoga večeras protiv Rayo Vallecana se mora ubilježiti pobjeda kako bi se držao priključak za Realom. Za ovu utakmicu Barçi se vraća Andres Iniesta koji je dobio zeleno svjetlo od strane liječničkog tima. Sada se na listi ozlijeđenih igrača nalazi samo Ibrahim Afellay koji je već duže vrijeme ozlijeđen.
Rayo Vallecano je ove godine novajlija u Primeri, budući da su prošle godine osvojili promociju iz Segunde u Primeru. Prošle sezone su u Segundi završili na 2. mjestu 4 boda iza prvoplasiranog Betisa. Ove godine solidno igraju u Primeri jer se nalaze na 10. mjestu. U dosadašnjih 13 utakmica osvojili su 16 bodova, uz skor 4 pobjede 4 remija i 5 poraza i gol razliku 15:15. U gostima su odigrali 7 utakmica i zabilježili 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 7:10.
Također, u posljednjih 5 utakmica zabilježili su skor od 2 ostvarene pobjede, 1 remi i 2 poraza od kojih je jedan u zadnjem kolu kada su kod kuće izgubili od Valencie 1:2. Treneru Jose Ramon Sandovalu za ovu utakmicu će nedostajati Susaeta, Trashorras, raul Bravo i Koke. Popis putnika za Barcelonu izgleda ovako: Cobeno, Tito, Casado, Delibasic, Movilla, Rafa Garcia, Piti, Dani, Arribas, Javi Fuego, Michel, Lass, Botelho, Jordi, Sueliton, Michu, Labaka, Tamudo, Pacheco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...