ponedjeljak, 5. studenoga 2012.

Gerard Pique u sastavu za Celtic

Centralni branič Barcelone je najvažnije novo lice na listi od 20 nogometaša, na koje računa Tito Vilanova za utakmicu Lige prvaka protiv Celtica, u Glasgowu.

Također, na popisu su se našli i igrači Barçe B, Sergi Roberto i Oier, dok se Adriano, koji se ozlijedio u utakmici protiv Celte iz Viga ove subote, i Sergio Busquets (suspenzija) nisu našli na popisu iz gore navedenih razloga.

Dobre vijesti stižu streninga u ponedjeljak, iz trening centra Ciutat Esportiva Joan Gamper, zadnjeg treninga prije puta u Škotsku, u utorak, na utakmicu 4. kola Lige prvaka u srijedu, protiv Celtica. Gerard Piqué je napokon bio spreman odraditi normalan trening sa ostatkom tima i objavljeno je da je spreman za igru.

Zbog toga je Gerard uvršten u popis putnika za Škotsku, na utakmicu 4. kola Lige prvaka protiv Celtica. On je uvršten uz još dva nogometaša Barçe B (koji nisu igrali utakmicu protiv Celte) Sergi Roberta i Oier-a. Ali, na popisu se zato nisu našli Adriano (koji se ozlijedio na utakmici protiv Celte) i Sergio Busquets koji još uvijek odrađuje suspenziju koju je zaradio na utakmici protiv Benfice (crveni karton).

Thiago na terenu prvi put nakon ozlijede

U međuvremenu, Thiago, koji se oporavlja od ozljede ligamenata desnog koljena, danas je trenirao prvi put nakon ozljede, ali, trening nije odrađivao sa ostalim suigračima, već odvojeno.Thiagou se pridružio još jedan nogometaš FCB koji se oporavlja od ozljede, a to je Carles Puyol. Trening su odrađivali i igrači B tima: Tello, Oier i Sergi Roberto.

Svi igrači će se, u utorak, u 09:30 sati sastati na Nou Campu, kako bi zajedno otišli na aerodrom, gdje u 10:30 sati imaju let za Škotsku. U 19:00 sati će odraditi trening na Celtic Parku, nakon press konferencije Tita Vilanove i još jednom nogometaša iz ekipe.

POPIS NOGOMETAŠA ZA CELTIC:

Victor Valdés, Jose Pinto, Dani Alves, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Alex Song, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Piqué, Tello, Sergi Roberto i Oier

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...