ponedjeljak, 12. studenoga 2012.

Tito Vilanova. "Naše greške nas koštaju puno golova"

Barçin trener je rekao kako protivnici "puno golova zabijaju bez previše muke, zahvaljujući našim greškama"

Dva gola Messija,po jedan Xavija i Tello-a donijela su Barceloni nova 3 boda u utakmici protiv Mallorce. Nakon što se na poluvrijeme otišlo sa 3 gola prednosti, Mallorca se u drugom poluvremenu probudila i zabila 2 brza gola za 2:3. Na drugih 45 minuta, Tito Vilanova je rekao kako su se "igrači na teren vratili malo hladni" i kako Barça prolazi kroz vrijeme "u kojem nas i najmanja greška košta primljenih golova".

Pored toga, Vilanova je istaknuo i kako "protivnički timovi golove zabijaju bez previše muke zahvaljujući našim greškama". Vilanova je, također, rekao kako je "Mallorca zaslužila da zabije 1 gol, ali nikako 2".


NOVI REKORD MESSIJA

Sa njegova 2 gola jučer, Messi je u kalendarskoj godini postigao 76 golova, 1 više od Peléa, koji je 1958. godine postigao 75 golova.

"Leo neprekidno ruši rekorde. Njegov broj golova je spektakularan. Nekim igračima je potrebno 7 ili 8 sezona kako bi postigli toliki broj golova, koliko ih je on postigao u samo godinu dana, Također, neki od tih golova su prelijepi", rekao je trener, kada je bio upitan o Barçinoj 'desetki'.

Na kraju, Vilanova je pohvalio i zalaganje mladog Cristiana Tello-a:

"Mi znamo što je on u mogućnosti sve napraviti. Odigrao je sjajnu utakmicu. U zadnje vrijeme nije puno igrao. U obrani se dodatno poboljšao, svakim danom postaje sve kompletniji igrač."

Tito je imao nešto za reći i o povratniku u prvih 11, Piqué-u:


"Dobra je vijest što je mogao odigrati svih 90 minuta. On nam donosi dosta stabilnosti u obrani, On ovom timu daje jako puno."
 

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...