subota, 10. kolovoza 2013.

Malaysia XI - FC Barcelona - Zadnja prepreka


Današnja utakmica, između Malaysie XI i FC Barcelone, koja se igra u 14:45 sati po našem vremenu, će biti zadnja utakmica prije nego što Barcelona krene u obranu naslova La Lige, sljedeću nedljelju protiv Levantea. 

Barça će azijsku turneju zatvoriti današnjom utakmicom protiv Malaysie XI u Kuala Lumpuru u 14:45 sati. Selekcija najboljih igrača malezijske lige će biti Barçain šesti, a ujedno i zadnji protivnik predsezone. Barcelona već sljedeći tjedan kreće u obranu naslova, a prvu utakmicu igraju protiv Levantea.

Ekspedicija Barçe će se u Kataloniju vratiti nakon utakmice i time zaključiti azijsku turneju. 
No, vrtoglavi tijek neće zavšriti za sve Barçine igrače. Tata Martino će biti pojedinih reprezentativaca koji će ići u Ecuador na prijateljski ogled sa južnoameričkom reprezentacijom.

Prva utakmica u Maleziji

Prije povratka u Kataloniju, Barça će odigrati prvu utakmicu u Maleziji u već, skoro gotovoj turneji. Utakmica se trebala igrati na Bukit Jalil stadionu, no zbog loše kvalitete trave, čelnici Barcelonu su tražili da se promijeni mjesto igranja utakmice. Postigli su dogovor da zadnja utakmica azijske turneje odigra na Shah Alam stadionu. 

Barça u ovu utakmicu ulazi s pobjedom protiv Thailanda velikim rezultatom od 7-1. Tello i Dos Santos su dobili zeleno svjetlo za današnju utakmicu, no Pedro se još nije oporavio od ozljede mišića, te neće biti spreman za utakmicu.

Domagoj Dumančić

FCBHR
10.08.2013

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...