ponedjeljak, 12. kolovoza 2013.

Zadnje reprezentativne obveze prije početka La Lige.


Victor Valdés, Jordi Alba, Andrés Iniesta i Cristian Tello će se pridružiti Španjolskoj reprezentaciji zbog utakmice sa Ekvadorom, koja će se odigrati 14. kolovoza u Ekvadoru. 

Alexis Sánchez će za svoj Čile odigrati prijateljski ogled protiv Iraka u Danskoj. Messi i Mascherano idu u Rim na utakmicu protiv Italije, dok će se Alves i Neymar zaputiti u Švicarsku gdje će odigrati posljednju utakmicu prije početka La Lige.

Pred sami početak sezone, devet Barcinih igrača će morati odrati reprezentativne obveze prije prve ligaške utakmice protiv Levantea u nedjelju. Sve oči će biti uprte u Cristiana Tella. Ovo će, ako uđe u igru, biti njegov debi u dresu A reprezentacije. 

Pored Tella, za utakmicu su još pozvani: Valdés, Jordi Alba i Iniesta, ali Cesc Fàbregas nije na popisu Vicenta del Bosquea zbog iščašenja zgloba u zadnjoj utakmici predsezone. 

Južno američki reprezentativci

Kao i u Španjolskoj reprezentaciji, mnogi Barcini igrači iz Južne Amerike će morati odraditi zadnje reprezentativne obveze prije početka sezone. Alexis Sánchez će za svoj Čile nastupiti protiv Iraka u Brondbyu (Danska).

Leo Messi i Javier Mascherano su otputovali u Rim na prijateljski ogled s snažnom Italijom, dok će Neymar i Alves sa svojim Brazilom odmjeriti snage s dosta neugodnom Švicarskom.

Tata Martino će par dana prije početka sezone biti bez polovice najboljih igrača.

Domagoj Dumančić

FCBHR
12.08.2013

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...