nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Nadmoćan debi Martina: Barca zabila sedam golova Levanteu!


Nogometaši Barcelone na dominantan način najavili su obranu naslova 'pregazivši' slabašni Levante 7-0! Šest ih je palo u prvom dijelu, a Messi i Pedro zabili su po dva.


Iako je Primera počela trima susretima u petak, za onaj pravi početak podrazumijeva se kad prve utakmice odigraju najveći - Barcelona i Real.
A ako se po jutru dan poznaje ove sezone dominacije, golova, atraktivnih poteza i tiki-take neće nedostajati kod španjolskog prvaka. Katalonci su nadmoćno ušli u novu sezonu predvođeni novim trenerom Gerardom Martinom 'pomevši' na Nou Campu slabašni Levante 7-0!
'Tata', koji je naslijedio oboljelog Tita Vilanovu, nije mogao zamisliti bolji debi u Primeri na klupi Barcelone, koja se poigrala s nemoćnim gostima.
Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu u kojem je Barca zabila čak šest golova! Levante je izdržao samo tri minute kad je mrežu načeo Alexis Sanchez za 1-0. Leo Messi je prvi gol u sezoni zabio u 12. minuti za 2-0, a u razmaku od 24. do 26. minute gosti su bili skroz dotučeni. Zabili su Dani Alves pa Pedro, da bi 'petarda' puknula Messijevim drugim golom, iz penala u 41. minuti. Za 6-0 zabio je Xavi u 45. minuti, a konačnih 7-0 svojim drugim golom postavio je Pedro u 73. minuti.
Debi u Primeri ulaskom u igru u 64. minuti umjesto Sancheza ostvario je Neymar, ali bez konkretnog učinka.
Barca je na dominantan način najavila obranu naslova, a od 21 sat na redu je da vidimo što Real Madrid protiv Betisa nudi u novoj sezoni.
Domagoj Dumančić

24sata
18.08.2013

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...