srijeda, 28. kolovoza 2013.

Villa se vraća na Nou Camp, a Barca 'lovi' prvi trofej sezone


Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida od 23 sata bore se za prvi trofej sezone. Prva utakmica Superkupa u Madridu završila je 1-1. Večeras je uzvrat u Barceloni


''Uh, nije baš dobra situacija za nas nakon prve utakmice. Sad moramo dobitiBarcelonu na Nou Campu. Nadam se da ćemo baš to napraviti,'' rekao je trener Atletico Madrida, Diego Simeone uoči večerašnjeg uzvrata u španjolskomSuperkupu.

Atletico Madrid
 i Barcelona odigrali su neriješeno u prvoj utakmici u Madridu (1-1). Barci je zabio njezin bivši napadač David Villa. Večeras se Villa vraća na Camp Nou. 
Barcelonom je osvojio osam titula u tri sezone u katalonskoj prijestolnici, no sad mu je glavni zadatak zabiti bivšem klubu. U zadnjoj utakmici pokazao je kako mu to nije neki problem. Fantastičan gol zabio je Villa u toj prvoj utakmici u Superkupu. 
No, Neymarovim golom Atleticu su bitno smanjene šanse za uzimanje titule. Morat će ići na pobjedu na Camp Nou ili zabiti dva ili više golova u remiju te uzeti prvi trofej sezone. Iz Barcelone stižu vijesti kako se oporavio Leo Messi i bit će spreman za utakmicu. A od prve minute na terenu bi mogao biti i Neymar.

Domagoj Dumančić
24sata
28.08.2013

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...