petak, 9. kolovoza 2013.

Zadnja utakmica azijske turneje će se igrati na Shah Alam stadionu.


Organizatori utakmice i rukovoditelji FC Barcelone sastali su se večeras, te su se dogovorili da promijene mjesto igranja sutrašnje utakmice. Tako su odlučili da se utakmica na Bukit Jalil National stadionu ne održi zbog lošte kvalitete travnjaka.

Barça je odradila trening na Shah Alam stadionu koji može primit oko 69,000 tisuća ljudi.

Utakmica između FC Barcelone i all-star Malaysie XI se neće održati na dogovorenom stadionu, već na Shah Alam stadionu. Razlog tome je loša kvaliteta travnjaka, te su čelnici Barcelon odbili odigrati utakmicu na terenu Bukit Jilal zbog straha od povrede nekih od igrača. 

Igrači su danas trenirali na Bukit Jilal National stadionu. Igrači i stožer su očigledno primjetili da je travnjak u jako lošem stanju te su odbili igranje na tom stadionu. Nakon treninga, sportski direktor FC Barcelone Andoni Zubizaretta podpredsjednik Jose Maria Bartomeu prisustvovali su sastanku u kojem je donešena odluka da se promijeni mjesto igranja sutrašnje utakmice.

Shah Alam stadion može primiti oko 69,000 tisuća gledatelja. Na tom stadionu su igrači Barcelone trenirali u četvrtak. Barça će sutra prije utakmice trenirati na Shah Alam stadionu. 
Do sada, prodano je preko 40,000 ulaznica za sutrašnji ogled. Očekuje da će se prodati još 10- 12 tisuća ulaznica prije utakmice.

Domagoj Dumančić

FCBHR
09.08.2013




0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...