utorak, 8. svibnja 2012.

Barcelona podijeljena! Za koga će igrati Messi?

Prije nego i službeno napusti Barcelonu krajem svibnja Pep Guardiola će imati priliku na humanitarnom dvoboju odmjeriti snage protiv svojeg nasljednika Tita Vilanove. Za tu će priliku morati podijelii momčad...

Pep Guardiola će posljednju službenu utakmicu kao trener Barcelone imati 25. svibnja u Kupa Kralja protiv Athletic Bilbaa. Samo koji dan kasnije od kluba će se oprostiti u humanitarnoj utakmice gdje će igrači katalonskog kluba odigrati međusobno. 

Utakmicu u znak borbe protiv siromaštva su organizirali TV3 i Radio Catalunya, a Pep će voditi jedan dio momčadi, dok će Vilanova preuzeti drugi dio. Jedna ekipa nosit će tradicionalne 'Blaugrana' dresove, dok će druga istrčati u gostujućim tamnim. 

"Sve nogometne momčadi u našem gradu su važne, ali Barcelona je najvažnija. Oni će osigurati veliku medijsku pozornost, a i činjenica da će po prvi puta igrači prve momčadi odigrati jedni protiv drugih je vrlo značajna. Zahvaljujemo klubu i obojici trenera", rekao je gradonačelnik Barcelone Xavier Trias. (Sportski.net)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...