srijeda, 2. svibnja 2012.

Messi hat-trickom srušio Malagu i Müllera


Nogometaši Barcelone upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu u Primeri. Momčad Josepa Guardiole svladala je Malagu u 36. kolu španjolskog prvenstva rezultatom 4:1, uz tri pogotka sjajnog Argentinca Lionela Messija.
Malaga je susret otvorila vratnicom, međutim, Barcelonu je u vodstvo doveo Carles Puyol, koji je u 14. minuti okončao akciju Messija i Andresa Inieste. Malaga je usprkos inicijativi domaćina uzvratila u 27. minuti, kada je ubacio GamezRondon u padu glavom matirao pričuvnog vratara Pinta, koji je zaigrao umjesto prehlađenog Valdesa.

Pao i Gerd Müller

S nova tri pogotka na svom kontu, Lionel Messi oborio je i rekord njemačkog napadača Gerda Müllera po broju pogodaka u jednoj sezoni. Müller ih je imao 67, a Argentinac je sada na brojci 68.
Nakon starta asistenta Gameza na Iniesti, na samom rubu šesnaesterca, Messi je s 11 metara vratio prednost Barceloni, a u 60. minuti sam je izborio i drugi kazneni udarac na susretu. Vlastoručno ga je i realizirao, a zahat-trick se pobrinuo samo pet minuta poslije. Uposlio ga je Iniesta izvrsnim dodavanjem kroz sredinu, a vratar Kameni matiran je elegantnim prebacivanjem. (Sportnet HR)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...