srijeda, 16. svibnja 2012.

Didier Drogba sve bliže Barceloni!


Agent napadača Chelsea Didiera Drogbe, Francois Gallardo, je izjavio da bi ovog ljeta Didier mogao lako postati član FC Barcelone!

Glasine o Drogbinom dolasku na Camp Nou su se pojavile prije nekoliko tjedana, a posljednjih dana sve su izraženije. Ova Gallardova izjava samo je dodatno podgrijala cijelu situaciju.

Čini se izglednim  da će Didier svoju posljednju utakmicu za Plavce odigrati ove subote u finalu Lige prvaka, jer novi ugovor sa ovom ekipom iz Londona ne želi potpisati. Kao razlog odlaska sa Stamford Bridga navodi se neprihvaćanje njegovog zahtjeva za dvogodišnjim ugovorom od strane uprave kluba, a navodno je Chelsea bio spreman ponuditi mu samo jednogodišnje produženje.

Ovaj 34-godišnji napadač uopće nije bio na radaru Barcelone, ali im je postao zanimljiv nakon što se saznalo da će ovog ljeta postati slobodan igrač, što bi značilo da bi ga Blaugrana u svoje redove mogla dovesti bez odštete!

Gallardo je za jednu španjolsku televiziju izjavio sljedeće:

- Posjedujem dokument poptpisan od strane Drogbe u kojem stoji dopuštenje da započnem pregovore sa Barcelonom!

- Nakon finala Copa del Rey susresti ću se sa sportskim direktorom Barcelone Zubizarretom i potvrditi ću interes Drogbe da zaigra za ovaj klub.

- Novac neće biti problem, jer igrač više brine o sportskim pitanjima.

Mnogi navijači Barcelone smatraju da dovođenje igrača sličnog Zlatanu Ibrahimoviću neće donijeti mnogo toga dobroga klubu, a isto tako kao otežanu okolnost navode njegove godine.

Međutim, Henrik Larsson je bio napadač koji je u prošlosti Barceloni osigurao mnogo pobjeda i pružio mnogo dobrih partija, iako nije bio u cvijetu mladosti.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...