nedjelja, 19. kolovoza 2012.

Barcelona najavila pohod na titulu "petardom" Sociedadu

Nogometaši Barcelone na sjajan su način ušli u novu sezonu Primere. Na svom su Nou Campu dobili Real Sociedad 5-1 uz dva gola fenomenalnog Lionela Messija...

Počelo je - rukometno. Prva tri udarca na utakmici - tri gola. Barcelone je povela već u 4. minuti golom Carlesa Puyola. Nakon pet minuta na semaforu je bilo 1-1. Strijelac je bio Castro. No dvije minute nakon toga Lionel Messi je zabio za 2-1. U 16. je već bilo 3-1 uz drugi gol Lea Messija. 

Čudesno otvaranje utakmice i nove sezone na Nou Campu za viceprvake. Pogotovo kad se uzme u obzir da je Real kiksao i osvojio tek bod u prvom kolu protiv Valencije. Barcelona je dominirala na terenu i bilo je pitanje kad će Sociedad opet kapitulirati.

Pedro je u 41. minuti okrunio fenomenalnu akciju Barcelone i zabio za 4-1. Bila je to akcija tipična za Barcelonu. Puno kratkih dodavanja i onda lopta na drugu gdje je spreman bio Pedro Rodriguez. A svoj povratak na terene nakon dugotrajne ozljede obilježio je David Villa koji je zabio za konačnih 5-1.

Primera, 1. kolo:

Barcelona - Real Sociedad 5-1 (Puyol 4, Messi 11, 16, Pedro 41, Villa 84 / Castro 9)

24 sata
19.08.2012.

































0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...