srijeda, 29. kolovoza 2012.

Vilanova: "Nemoguće je u Madridu očekivati laku utakmicu, Real će krenuti na nas"


Nakon što je na Nou Campu Barcelona prošlog četvrtka pobijedila Real Madrid s 3:2, večeras je na rasporedu uzvratna utakmica Superkupa u kojoj će se Katalonci morati dobro potruditi da zadrže stečenu prednost, a svjestan je toga i Tito Vilanova.

Barcelona je pred svojim navijačima imala 3:1 u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, no nespretnošću vratara Victora Valdesa Real Madrid je uspio izvući povoljniji rezultat i da bi osvojio prvi ovosezonski trofej dovoljna mu je i pobjeda od 1:0 na Santiago Bernabeu.

Trener gostiju Tito Vilanova očekuje tešku utakmicu u Madridu premda Kraljevski klub nije upisao pobjedu u prva tri ovosezonska susreta: "Real će biti puno opasniji. Da mi nismo pobijedili u dvije ili tri utakmice i da igramo kod kuće, promijenili bismo dinamiku što je brže moguće", rekao je.

"Real je opasan sam po sebi s obzirom na igrače kakve ima. Nemoguće je u Madridu očekivati laku utakmicu, vrlo su dobra momčad. Potrebno je samo pogledati što su napravili prošle sezone", kazao je Vilanova i dodao: "Krenut će na nas, u prvim minutama na svom stadionu uvijek rade pritisak i žele rani pogodak."

Strateg Katalonaca otkrio je kako će za nastup protiv Los Blancosa konkurirati i nedavno dovedeno pojačanje iz Arsenala Alex Song: "S nama je tek jedan tjedan. Mora još naučiti neke mehanizme, vidjet ćemo hoće li dobiti određenu minutažu", izjavio je nasljednik Josepa Guardiole.

Za kraj je poručio da kako god završio večerašnji susret, on neće utjecati na rasplet sezone: "Naravno da je bolje pobijediti nego izgubiti u Superkupu, ali mislim kako to neće označiti sezonu. Toliko nas toga još čeka...", zaključio je.

Sportnet.hr
29.08.2012.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...