ponedjeljak, 20. kolovoza 2012.

Vilanova: "Naučili smo mnogo dobrih stvari"


Tito Vilanova je vodio tim do prve pobjede u novoj sezoni La Lige, ali mu je ovo bila i prva u službenoj utakmici. O viđenju na utakmicu s Sociedadom, Tito je rekao:

"Mnogo dobrih stvari smo naučili u večerašnjoj utakmici. Svih 90 minuta smo igrali s velikim intezitetom. U prvih 15 minuta smo bili odlični i jako dobro smo reagirali na njihov pogodak. Osim toga, Villa se vratio i zabio gol. To mu je dalo mnogo morala!"

Španjolski Superkup nije nevažno natjecanje

Nakon trofeja Gamper, Barça će se okrenuti utakmici u Španjolskom Superkupu s Madridom, a Vilanova kaže da tu utakmicu ne shvaća lako:

"Superkup nije nevažan. To je jako dobro natjecanje u kojem želimo pobijediti. Ako ga usporedimo s ostalim , sigurno neće biti od tolike važnosti, ali Barçi je svaka utakmica bitna. Ipak je to službeni meč, u kojem igramo protiv Real Madrida."

Vilanova je također govorio o svom odabiru prvih 11, te je rekao da su reprezentativne utakmice imale utjecaj na to:

"Početnu postavu sam birao prema utakmicama koje smo odigrali, putovanjima s reprezentacijama i uzeli smo u obzir koliko su igrači dugo trenirali."

O Alexu Songu

Trener je govorio o novom pojačanju FC Barcelone, Alexu Songa, za kojeg kaže da može igrati nekoliko pozicija na terenu:

"On je nogometaš koji će nam mnogo pomoći. Iznenadit će nas svojim vještinama, ali najvažnije je da može igrati na nekoliko pozicija, a ni Busquets ne može igrati sve utakmice." – završio je Vilanova.

Barça BiH
20.08.2012.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...