petak, 31. kolovoza 2012.

Upoznajte Barcine protivnike u Ligi Prvaka


Benfica je umalo izbacila Chelseaja u četvrt finalu Lige Prvaka

Unai Emery je sada za kormilom Spartaka iz Moskve, ali nikad nije pobjedio Barcu

Celtic je praktički nepobjediv u prvenstvu nakon što su Rangersi ispali iz lige zbog dugova. Sada su potpuno usmjereni prema Europi.

Benfica, Spartak i Celtic su veliki klubovi u svojim zemljama, i oni će biti Barcini protivnici u grupnoj fazi najvećeg svjetskog natjecanja, Lige Prvaka. 

Benfica: Poznata lica
Drugi na tablici prošle godine u portugalskom prvenstvu. Oni su ujedino i najjači Barcini protivnici u grupnoj fazi. Dvostruku europski prvaci u 60-ima, imaju dosta igrača koji imaju iskustva u igranu u Španjolskog ligi. Nolito (bivši Barcin B igrač), Garay, Rodrigo, Javi Garcia (Real Madrid), Aimar (Valencia) i Salvio (At.Madrid). Tim također posjeduje igrače koji pokreću cijelu vezu Benfice, a to su Witsel i Cardozo. Prošle sezone su umali izbacili Chelseaja iz Lige Prvaka. 

Spartak: Emery, najveća opasnost
Iako nisu osvojili značajniji trofej devet godina, Spartak se dosta popravio u igri. Nedavna pojačanja ukljućuju, Kallstroma, Romula, Pareja i nigerijskog Emenikea, koji je prošle godina postigao 13 golova u 22 utakmice. Ali, najverovatnije, najjača karika Spartaka nije igrač već njihov trener, Unai Emery, koji je napravio vrlo dobar posao u Valenciji, i zna kako igrati s Barcom. 

Celtic: Novi kraljevi Škotske
Iako imaju 11 trofeja manje nego njihovi najljući trofeji Rangersi, ovo su sretni dani za zeleno bijele, jer Rangersi zbog dugova, moraju krenuto od početka, i to iz treće lige. Sada kada Rangersa nema u prvoj ligi, najmanje tri godine, Celtic će zasigurno dominirati u škotskom prvenstvum jer im zasigurno, nitko u SPL-u ne može parirati. Neil Lennon praktički cijelu sezonu  posvetiti Europi. Celtic zasigurno ima jako dobrih i igrača kao što su Wanyama u sredini, i Samaras u napadu.(D.D.)


FCBHR
31.08.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...