ponedjeljak, 30. travnja 2012.

Barcelona sedmicom uništila Rayo Vallecano

Barcelona je pregazila Rayo Vallecano u 36. kolu španjolskog prvenstva. Katalonci su s čak 7-0 pokazali da ne osjećaju udarac ispadanja iz LP-a i gubitka prvenstva

 Nakon ispadanja iz polufinala Lige prvaka i najave odlaska trenera Pepa Guardiole igrači Barcelone ostali su pribrani i novim slavljem u La Ligi polako privode prvenstvo kraju i sezonu koju bi kritičari nazvali lošom.

 Katalonci su ispustili finale Lige prvaka, prvenstvo je dva kola prije kraja u rukama Reala, ali momčad Pepa Guardiole ipak je pokazala da stroj i dalje radi, usprkos ne baš najblistavijoj sezoni. S čak 7-0 pregazili su Rayo Vallecano u 36. prvenstvenom kolu.

 Barcelona je povela preko Messija u 17. minuti susreta, a posao im je olakšao desetak minuta kasnije Rober koji je postigao autogol. Zaprijetio je samo minutu kasnije Alexis Sanchez, a opsana je pred golom Raya bio opet Messi.

 Svoje prilike imao je i domaćin, ali nije ozbiljnije ugrozio gol Barcelone koja je do kraja poluvremena povećala prednost na 3-0 golom Keite.

 Svega tri minute bilo je potrebno Barçi u nastavku da ponovno proparaju mrežu Vallecana. Loptu je točno pod gredu ovog puta poslao Pedro.

 Nastavak susreta donio je jednaku priču, pokoju šansu i šut prema Pinto igrača Vallecana i pokoji šut, ali koji je uspješno završavao u mreži od strane Barcelone.

 Zabio je tako glavom iz blizine Thiago u 77. minuti za visokih 5-0, a onda još i Pedro za potpuni debakl domaćina. Drugi je to gol Pedra na susretu i to ponovno ravno pod gredu, neobranjivo za domaćeg vratara.

 Kao da šest komada u mreži nije bilo dovoljno ponovno se na listu strijelaca upisao autor prvog gola, Leo Messi. U prvoj minuti sudačke nadoknade Argentinac je zabio i sedmi gol na susretu.

A.R.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...