subota, 21. travnja 2012.

Guardiola: "Real dolazi pobijediti"


Trener Barcelone Josep Guardiola uvjeren je kako u subotnjem derbiju Real neće igrati na remi, već da dolazi na Nou Camp pobijediti i potvrditi naslov prvaka.

Kraljevski klub trenutno ima četiri boda prednosti nad Barcelonom i ukoliko pobijedi ili odigra neriješeno, borba za titulu će biti praktički gotova s obzirom da ostaje još samo četiri kola do kraja. Josep Guardiola smatra kako Real neće kalkulirati i ići na remi, već da će se na njihovom terenu postaviti ofenzivno i pokušati osvojiti sva tri boda.

"Real dolazi pobijediti. Jako će nas pritisnuti i pokušat će pronaći način kako probiti našu obranu što im je jedna od najvećih kvaliteta", rekao je trener Katalonaca čiji su igrači u srijedu izgubili u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka od Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Ako njegova momčad ne pobijedi rivale iz Madrida, Guardiola ipak smatra kako sezona neće biti neuspješna: "Nikad nisam volio razmišljati u smislu pobjednika i gubitnika. Dva puta smo u finalu pobjeđivali Manchester United, a njih ne smatram gubitnicima", istaknuo je.

"Ove smo sezone bili čak i 13 bodova u zaostatku za Realom uoči utakmice s Atleticom, no moji su igrači bili odlični cijelu godinu i ponosan sam na njih. Bili smo daleko iza, no sad smo tu negdje. Baš kao što je Real nas lovio 2009. godine", zaključio je Guardiola koji još uvijek ne zna hoće li za El Clasico moći računati na svog napadača Alexisa Sancheza. (Sportnet HR)

1 komentari:

odkad je mourinho došao na klupu reala, oni dolaze pobjediti, hahhahaha :DDDD

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...