srijeda, 25. travnja 2012.

Igrači Barcelone: "Vratit ćemo se mi, reakcija publike bila je sjajna"

''Ovo nije kraj Barcelonine ere!'',složili su se po svršetku utakmice protiv Chelseaja i svog ispadanja Barcelonini vezni nogometaši Andres Iniesta i Cesc Fabregas.

Nakon tri godine apsolutne dominacije u kojima su pokorili cijeli nogometni svijet, igrači Barcelone ostali su bez prvenstva i Lige prvaka. Moguće osvajanje Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa ipak im neće biti neka utjeha.

''Nogomet danas nije bio pravedan prema nama. Ponekad je tako. Dominirali smo obadvama dvobojima, no detalji su presudili'', rekao je Iniesta, inače strijelac drugog gola za Barcelonu u 2-2 remiju, dodavši:

''Barcelona će se svejedno vratiti. Igramo nogomet zato što ga volimo. Trudimo se pružiti zadovoljstvo ljudima koji nas podupiru i koji u ovom trenutku pate koliko i mi.''

Cesc Fabregas nadovezao se na suigrača: ''Chelseajev stil nije nam odgovarao. Bili smo superiorni i kreirali dosta prilika. Nažalost, nogomet ponekad nije pravedan.''

''Kada smo već morali izgubiti, drago mi je da smo to učinili u stilu, ostavši vjerni našem načinu igre. Imam 24 godine i nikad nisam vidio da publika u porazu reagira ovako pozitivno. Navijačima poručujem da ćemo se vratiti iduće sezone jer Barcelona je sjajna momčad.'' (TS)


Reakcija navijača nakon pogotka Torresa!

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...