četvrtak, 12. travnja 2012.

Stoičkov: "Barcelona će osvojiti Primeru, Realovci mi se čine nervoznima"


Legenda bugarskog nogometa Hristo Stoičkov uvjeren je da Katalonci mogu do naslova u Primeri. Unatoč superiornoj pobjedi Reala u gradskom derbiju nad Atleticom 4:1 Bugarin drži da će momčad Pepa Guardiole ipak na koncu obraniti naslov španjolskog prvaka.

"Real mi se čini dosta nervozan. Pod jakim su pritiskom, a to će koristiti Barceloni koja je u odličnoj formi i do kraja sezone neće više prosuti niti boda. Ja ću uvijek biti na strani Barcelone", rekao je Stoičkov. "Uvjeren sam da će Guardiolina momčad na koncu slaviti jer će pobijediti u svakoj utakmici do kraja sezone", zaključio je Stoičkov u razgovoru za Sport.

Hristo Stoičkov igrao je za Barcelonu od 1990. - 1995. godine, a u 151 utakmicu zabio je čak 76 golova. Godinu dana igrao je u Parmi da bi se 1996. opet vratio na Nou Camp i u 26 susreta dodao sedam golova. Ukupno je u dresu katalonskog kluba u svim natjecanjima odigrao 250 utakmica, a zabio je 118 golova, osvojivši pet naslova prvaka Španjolske, jedan Kup, tri superkupa, Ligu prvaka i Kup Kupova. (Index.hr)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...