utorak, 17. travnja 2012.

FOTO: Popis putnika za London


Pep Guardiola je za polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Chelsea imenovao 18 igrača prvog tima zajedno sa Oierom, Montoyom, Bartrom i Tellom iz Barçe B. Seydou Keita, koji je propustio utakmicu protiv Levantea, dobio je zeleno svijetlo za nastup u Londonu...
Trener Barcelone imenovao je 22 igrača za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Chelsea. U sastav je uvrstio svih 18 igrača prvog tima te Oiera, Montoyu, Bartru i Tella iz Barçe B. Seydou Keita, koji je danas dobio zeleno svijetlo od liječnika za nastup na Stamford Bridgeu, te Ibrahim Afellay, koji je po prvi put dobio priliku zaigrati za ekipu od ozljede u rujnu 2011. godine, također su se našli na popisu putnika u London.
Prije odlaska u London, 22 igrača zajedno sa Marcom Muniesom odradilo je trening na Nou Campu. Kao što to inače biva kada Barcelona igra gostujuću utakmicu u Ligi prvaka, Guardiola je pozvao i trećeg vratara. S druge strane, vrijedno je spomenuti da su Puyol i Mascherano udaljeni samo jedan žuti karton od suspenzije. Tim je u London otputovao u ponedjeljak poslijepodne te se u Barcelonu neće vraćati do četvrtka, dva dana prije El Clasica.
Konačan popis putnika u glavni grad Engleske, London, koji će konkurirati za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka na Stamford Bridgeu izgleda ovako: Valdés, Pinto, Oier, Alves, Piqué, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Busquets, Pedro, Adriano, Afellay, Cuenca, Bartra, Montoya i Tello.








0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...