nedjelja, 1. travnja 2012.

Najveći transparent za najvećeg genija


Prije početka utakmice protiv Athletica je Barcelona odala počast najboljem strijelcu kluba u njegovoj povijesti - Lionelu Messiju koji je nedavno nadmašio Cesara Rodriqueza. 
Messi, koji je u utakmici protiv Granade postao najbolji strijelac kluba, je konačno dobio priznanje koje je zaslužio. Nakon gostovanja Milanu (Liga prvaka) i Mallorci (La Ligi), navijači su na Nou Campu, čestitali Argentincu. Na transparentu, koji je dimenzija 47x46 metara i najveći ikad koji je postavljeni na Nou Campu, je pisalo: "Leo ets únic! Sos grande", što bi u prijevodu značilo: "Leo, ti si jedinstven, ti si sjajan!".
Osim toga, prije početka utakmice su na semaforu prikazivani neki pogoci Barçinih legendi poput Romaria, Ronalda, Rivalda, ali i Lionela Messija. Najbolji igrač svijeta je dostigao brojku od 250 pogodaka za Barçu, a ove sezone se sa Realovim Cristianom Ronaldom bori za titulu najboljeg strijelca La Lige, te titulu najboljeg strijelca Lige prvaka (ima 1 pogodak više od Gomeza). 


Među Messijevim podvizima u ovoj sezoni ćemo izdvojiti i pet golova u utakmici protiv Bayera, čime je postao prvi igrač u povijesti koji se u strijelce upisao 5 puta u jednoj utakmici najprestižnijeg europskog natjecanja.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...