subota, 14. srpnja 2012.

Joan Creus: ''Lorbek i Tomić su dva kompatibilna igrača.''


Tehnički tajnik FC Barcelone Regal je uvjeren da se dva igrača dobro slažu na terenu i da će puno pomoći timu ove sezone.


Nakon što je klub potvrdio da Erazem Lorbek ostaje u timu i nakon što je Ante Tomić prošao liječnički pregled i predstavljen navijačima Joan Creus je istaknuo njihove vrijednosti. Tehnički tajnik Regal Barcelone kaže da uopće nema sumnje da su ova dva igrača kompatibilna. ''Odlično se razumiju na terenu i siguran sam da će puno pomoći timu ove sezone.''


Creus je dodao da oba igrača mogu igrati dvije pozicije, krilnog centra i centra. Visoki su igrali, Lorbek je visok 2.10 m, a Tomić 2.17 m. 


Lorbek, ključan igrač 
Lorbek je potpisao novi ugovor na tri godine je sjajno pojačanje u očima Creusa. On je bitan za naš tim. Dobro je odradio prošlu sezonu i morali smo produžiti ugovor s njim, jer da nismo, izgubili bi sjajnog igrača. Lorbek se ugodno osjeća u Barceloni.


Tomić je pravi igrač za Pasqualove ideje
Za Tomića je Creus rekao da je vrlo talentiran igrač, on razumije igru, i sve čini tako lako. 
On se savršeno uklapa u planove Xavi Pasquala. Dugo smo razmišljali da ga dovedemo, i to smo učinili kad je postao slobodan igrač. Nadam se da nećemo požaliti.(D.D.)

FCBHR
14.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...