četvrtak, 19. srpnja 2012.

Messi: "Još me bole ispadanje od Chelseaja i poraz od Reala"

Najbolji svjetski nogometaš uoči početka priprema za narednu sezonu ponovno se osvrnuo za onu koja je za nama te izrazio žaljenje zbog ispadanja u polufinalu Lige prvaka te poraza od Reala u prvenstvu.
Lionel Messi još uvijek nije prebolio trofejno nešto slabiju sezonu nego je to do sada bio slučaj, no uvjeren je da će Barcelona u novoj ponovno vladati nogometnim svijetom.
U poraz od kasnijih prvaka Europe, Argentinca je posebno zabolio i poraz od najvećih rivala:"Još uvijek me boli poraz od Chelseaja u polufinalu Lige prvaka, pogotovo zbog promašenog jedanaesterca, ali i poraz od Reala na našem stadionu u završnici prvenstva."
"Prošla sezona je već stvar prošlosti, a nova je pred nama. Moramo se pripremiti najbolje što možemo, jer nas ponovno očekuje jako teška sezona. Nadam se da ćemo ponovno pobjeđivati i biti najbolji u svim natjecanjima", optimistično je najavio argentinski majstor.
No, gledajući isključivo njegove brojke, prošla sezona bila je do sada daleko najbolja. Čak 73 gola u svim natjecanjima dovoljno su dobar pokazatelj, no Messi se ne opterećuje ponavljanjem istog: "Nije mi cilj srušiti taj rekord. Želim se dodatno razvijati kao igrač i što više pomoći momčadi, stoga je cilj što više titula u vitrinama."
Osvrnuo se Barcelonin igrač i na Zlatnu loptu za koju smatra da mora otići u ruke jednog od njegovih suigrača: "Još je dosta vremena do konačne odluke, ali nadam se da će biti mnogo Barceloninih igrača među nominiranima. Vjerujem da bi Xavi i Iniesta morali biti favoriti zbog uspjeha s reprezentacijom na Euru."(D.D.)
19.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...