ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Valdes: „Ne isključujem mogućnost igranja u Brazilu u budućnosti“


Barcin golman je natuknuo mogući odlazak u Brazil nakon što napusti Camp Nou, nakon što je priznao da se divi strasti koju ljudi tu imaju za nogometom.

Barcelonin golman Victor Valdes je sugerirao da će biti otvoren za igranje u Brazilu u budućnosti. Kad je za 'Lance' bio upitan o mogućem prelasku u Brazil u budućnosti, španjolski reprezentativac je ostavio karte otvorene:

"U budućnosti, ne isključujem mogućnost igranja u Brazilu. To je nešto što trebam riješiti sa svojom ženom. Tko zna, bilo bi jako lijepo“, rekao  je.

Valdes je pokazao svoje oduševljenje brazilskim nogometom, naglašavanjući nevjerojatnu strast koja se može vidjeti u klubovima južnoameričke nacije.

Valdes je također bio pitan o tome tko treba osvojiti Zlatnu loptu, a on je odgovorio: "Messi treba osvojiti nagradu, opet. On uvijek radi nešto novo, uvijek postavlja nove brojke, nove statistike. On ruši rekorde svake godine, zato je uvijek favorit.“

Na glasine koje povezuju brazilsku zvijezdu Neymara sa prelaskom na Camp Nou, odgovorio je: "Neymar je igrač koji može igrati u bilo kojem klubu i svaki klub sanja o igraču poput njega, zbog talenta kojeg ima, zbog snažnog doprinosa na terenu i vidjet ćemo hoće li doći na Camp Nou jer u nogometu sve je  moguće.“(D.D.)

FCBHR
16.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...