ponedjeljak, 30. srpnja 2012.

Igrači uspješno prošli liječnički pregled

Prvaci Europe su se vratili sa svojih odmora, te su prije nego što se priključe ekipi, morali proći liječničke preglede. Puyol, koji je trenirao prošlog tjedna, također je morao proći liječnički pregled na Ciutat Esportiva Joan Gamper. Jordi Alba, Cristian Tello i Montoya, koji su još na Olimpijskim igrama, oni  su jedina trojica igrača koja su trenutno odsutna.

Za Valdesa, Piquea, Cesca, Pedra, Sergio Busquetsa, Iniestu i Xavija ljetni praznici su završeni. Jutros su ovi igrači bili na liječničkim pregledima, dva tjedna nakon što je ostatak ekipe počeo trenirati. Carles Puyol je takođe orodradio liječnički pregled zbog operacije koljena, iako je prošlu sedmicu trenirao. 

Valdes, Pique, Cesc, Pedro, Sergio Busquets, Iniesta, Xavi i Puyol su jutros u 09:00 sati bili na Ciutat Esportivu, te su prošli sljedeće testove: elokardiografija, testovi denzitometrije, testovi izdržljivosti, ultrazvučni pregled mišića i kostiju, kao i biomehanička istraživanja.
Španjolski reprezentativci će večeras odraditi prvi trening sa ostatkom ekipe, nakon što su igrači dobili slobodan dan poslije visoke pobjede protiv Raja Club Athletica. Povratak još trojice igrača koji su na Olimpijskim igrama se očekuje sutra. 
FCBHR
30.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...