ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Početak sezone 2012/2013

Većina Titovih igrača se danas vraća sa praznika, po dnevnom redu, prvo će obaviti liječnički pregled.

''S treninzima treba početi vrlo rano'' kaže Tito Vilanova. Kao i uvijek liječnički pregled je prvi na rasporedu za dan kad se igrači vraćaju sa zasluženog odmora. 14 igrača je prijavljeno u Ciutat Esportivi Joan Gamper, i nakon niza analiza, zajedno su doručkovali prije dodatnih pretraga.

Tri grupe

14 igrača (Dani Alves, Villa, Alexis, Messi, Thiago, Pinto, Mascherano, Afellay, Adriano, Cuenca, Fontàs, Bartra, Dos Santos and Muniesa) su podjeljeni u tri grupe za testove. U 9:30 prvi su na pregled išli Messi, Pinto, Mascherano i Villa. Pola sata kasnije Dani Alves, Adriano, Alexis Sanchez i Fontas i na kraju u 10:30 Afellay, Dos Santos, Thiago, Cuenca, Barta i Muniesa.

Na testovima se radio kardiološki pregled i denzitometrija (pregled tjelesne mase), test napora, mišična ekografija i dr. 

Prvi trening u utorak
Prvi trening Barca će odraditi sutra, u utorak 17. srpnja, to će biti prvi trening od kako je Tito preuzeo kormilo ekipe. Trening će biti održan u Ciutat Esportivi Joan Gamper u 9:00 sati. U 12:00 sati Tito Vilanova i Andoni Zubizarreta će održati press konferenciju. Zadnji trening dana će biti održan u 19:00 sati.(D.D.)

FCBHR
16.07.2012.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...