srijeda, 11. srpnja 2012.

Tri utakmice kod kuće zaredom

FC Barcelona će igrati tri utakmice u 5 ili 6 dana na Camp Nou: otvarajuća utakmica La Lige (Real Sociedad de Fútbol, S.A.D.), Trofej Joan Gamper (Unione Calcio Sampdoria), druga utakmica Španjolskog Super Kupa (Real Madrid Club de Fútbol).


Raspored je odredio da će Camp Nou biti mjesto gdje će biti odigrane prve dvije službene utakmice FC Barcelone: La Liga i Španjolski Super Kup kao i neslužbena utakmica Trofej Joan Gamper i sve to u par dana, između 18/19 kolovoza do 23 kolovoza.

Real Sociedad, Real Madrid i Sampdoria

Prva utakmica počinje 18 ili 19 kolovoza (bit će potvrđeno ubrzo), kad će Tito Vilanova odraditi svoju prvu službenu utakmicu kao novi strateg Barce,u sezoni 2012/2013, protiv uvijek neugodnog Real Sociedada. 

Druga utakmica se igra 20 kolovoza. Igra se 47 izdanje Trofeja Joan Gamper, dan za Barcine navijače da uživaju u toj tradicionalnoj utakmici protvi starih prijatelja, Sampdorie. Bit će ovo prvi put da su se ova dva tima našli na terenu od kako su se zadnji put susreli u finalu Lige Prvaka 1993. godine, gdje je Barcelona pobjedila golom Koemana u 111. minuti iz slobodnog udarca.

Treća utakmica se igra 23 kolovoza protiv najljućih suparnika, Real Madrida.Ova dva rivala će se sastati u prvoj utakmici Španjolskog Super Kupa. Španjolski Super Kup će biti tek prva utakmica ova dva giganta od mogućih 8 ove sezone.(D.D.)

FCBHR
11.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...