srijeda, 11. srpnja 2012.

Mario Hezonja: "Već sam potpisao za Barcelonu"

Najbolji hrvatski košarkaš na nedavno završenom Svjetskom prenstvu za igrače mlađe od 17 godina, Mario Hezonja, u svojoj posljednjoj izjavi kazao je da je njegova budućnost već odlučena i da prelazi u Barcelonu.
Dubrovčanin, kojeg smatraju jednim od najvećih europskih košarkaških talenata, nedavno igrano Svjetsko prvenstvo završio je kao drugi strijelac s 20.8 koševa po utakmici, a već nekoliko mjeseci povezivan je sa gotovo svim velikim europskim košarkaškim klubovima, među kojima je i Barcelona. 
Po tom pitanju je KK Zagreb, koji je sa Hezonjom ugovorno vezan do 25. veljače 2013. godine, odnosno dok ne napuni 18 godina, bio potpuno jasan, te bilo koji klub koji bi mladog košarkaša želio u svojim redovima mora izdvojiti 150 tisuća eura, što i nije veliki novac s obzirom na talent kojeg Hezonja posjeduje. 
Iako je Hezonja nedavno iznenadio hrvatsku javnost izjavom da bi želio preći u srpski Partizan, sada je sve to negirao i naglasio da već zna gdje će nastaviti karijeru, a to sigurno nije Beograd. "Već znam gdje ću nastaviti karijeru. Neću u Partizan, to je sigurno", kazao je Hezonja, dodavši kako njegove sljedeće odredište neće biti Pionir, nego Palau Blaugrana, odnosno Barcelona.(D.D.)
FCBHR
11.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...