utorak, 10. srpnja 2012.

Ukinute kazne Joseu Mourinhu i Titu Vilanovi


Španjolski nogometni savez odlučio je suspendirati svoju odluku o kaznama koje su izrekli Joseu Mourinhu i Titu Vilanovi, zarađene u prošlosezonskom finalu Superkupa koji je na kraju završio u vitrinama Barcelone.
Posljednje izdanje španjolskog Superkupa odigranog u kolovozu ostalo je upamćeno po nesvakidašnjem potezu trenera Reala Josea Mourinha koji je nakon posljednjeg sučeva zvižduka gurnuo prst u oko tadašnjeg pomoćnika Pepa Guardiole i aktualnog prvog stratega katalonske momčadi, Tita Vilanove.
Španjolski nogometni savez zbog nastalog incidenta je odlučio trenera Reala kazniti s dvije utakmice kazne vođenja momčadi, dok je Vilanovi odrezana jedna utakmica pauze.
No, s obzirom na okolnosti te ponovni sudar dviju ponajboljih svjetskih momčadi, Savez je odlučio da se kazne ukidaju, čime su htjeli doprinijeti spektaklu i što boljem nogometu u najvećem svjetskom derbiju.
Barcelonin predsjednik Sandro Rosell nije bio oduševljen takvom odlukom, te poziva na preispitivanje odluke: "Mi ne prihvaćamo da agresija na našeg trenera prođe nekažnjeno, a ukoliko se to desi, obratit ćemo se drugim službama. Nećemo dozvoliti da ovo prođe bez kazne." (D.D.)


10.07.2012.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...