utorak, 24. srpnja 2012.

Hamburg vs Barcelona: Tito traži prvu pobjedu na klupi Barçe


FC Barcelona danas igra prvu prijatelju utakmicu u 18:00 sati protiv Hamburga, to će biti ujedino i prva utakmica Titu Vilanovi kao novom strategu Barçe. 

Vilanovi nedostaju španjolski igrači Xavi, Iniesta, Busquets, Pique, Villa, Pedro, Cesc i Valdes koji su još na odmoru te Montoya, Tello i Alba koji su na Olimpijskim igrama. Tito također neće moći računati na ozljeđene igrače, Cuencu, Villu, Puyola, Thiaga i Messija. 

Nijemci ne znaju za poraz u zadnjih sedam predsezonskih utakmica

Predsezona počinje danas u 18:00 sati na Imtech Areni, Hamburg, u prijateljskoj utakmici protiv HSV-a. To će biti prva utakmica Titu Vilanovi kao novom treneru Barce. Nakon osam dana treninga, ovo je prva od predstojećih pet utakmica na Barcinoj turneji po Europi. Prva utakmica također označava 125 godišnjicu Njemačkog kluba.

Bez Španjolskih igrača

Utakmicu propuštaju španjolski reprezentativci Valdes, Xavi, Pique, Iniesta, Villa, Pedro, Cesc i Busquets koji su dobili dodatne praznike jer su igrali Europsko prvenstvo. Oni se timu pridružuju 30 srpnja. 

...bez Messija

Jedino ovoljetno Barcino pojačanje Jordi Alba također propušta utakmicu kao i Tello i Montoya koji su na Olimpijskim igrama. Osim toga, ogled će propustiti Puyol, Villa, Thiago, Cuenca i Messi koji su ozljeđeni. Ali Barça i dalje ima klasnih igrača kao što su Alves, Alexis i Mascherano koji mogu voditi ekipu do pobjede danas. 

Mladi i jaki

U Hamburgovoj momčadi je 27 igrača, a samo dva golmana, Drobny i Neuhaus imaju preko 30 godina. Prosječna starost ekipe je 24 godine, ima dosta mladih igrača izuzev dobrog veznjaka Tolglaya Arslana koji je prvi strijelac Hamburga u dosadašnjem predsezonskom dijelu, sa četiri postignuta gola u sedam utakmica.

Hamburg je prošlu sezonu završio na razočaravajućem 15 mjestu, sa samo 8 pobjeda, 12 remija i 14 poraza, ali su neporaženi u svih sedam dosadašnjih predsezonskih utakmica.

Osnovani 1887 klub je osvojio 7 naslova prvaka Njemačke i jedan Europski Kup (tadašnja Liga Prvaka). FC Barcelona je njihov poseban gost za 125 godišnjicu.(D.D.)

FCBHR
24.07.2012

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...