četvrtak, 15. ožujka 2012.

Abidal mora na transplantaciju jetre

Francuski branič Eric Abidal morat će na transplantaciju jetre nakon što se njegovo stanje pogoršalo. Barcelona je zatražila maksimalnu privatnost za svog igrača...

Eric Abidal, 32-godišnji član Barcelone, prošlog je ožujka bio podvrgnut operaciji tumora na jetri i neočekivano se brzo vratio na nogometne terene. No, njegovo se stanje opet pogoršalo i Francuz će morati na transplantaciju jetre.

"Kroz nekoliko idućih tjedana bit će obavljen taj zahvat, koji je razmatran kao jedna od opcija i prije godinu dana. Prema izričitim željama samog igrača, klub moli maksimalno poštovanje njegove privatnosti", poručila je Barcelona u priopćenju.

"Težak je to udarac za nas, saznali smo od trenera Guardiole prije treninga. Razgovarali smo s Abidalom i dobrog je raspoloženja, nevjerojatno je snažna osoba. Bit ćemo uz njega i želimo mu sve najbolje. Znamo da će brzo opet biti dobro", kaže kapetan momčadi Carles Puyol.

Abidal je tijekom ove sezone odigrao 22 utakmice za Barcelonu u sklopu Primere te još šest u Ligi prvaka. Nastupio je i u dresu Francuske, u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke 29. veljače.
Sportnet HR

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...