nedjelja, 4. ožujka 2012.

Pique: "Tim je odradio brutalan posao"

Barcelonin obrambeni igrač je pohvalio svoje suigrače nakon jučerašnje pobjede nad Sportingom 3:1. Momčad još vjeruje da se može osvojiti liga tako što se svaki tjedan treba osvojiti 3 boda.

Barcelona je nakon iznenadnog isključenja ključnog Barcelonina braniča te gola Davida Baralla reagirala odlično te osvojila 3 boda.Svi u momčadi se slažu da je jako bitno sve pobjeđivati da se osvoji La Liga.

"Obavili smo svoje, pobijedili smo i želimo da naša nada za osvajanjem naslova zaživi. To je naš cilj iz tjedna u tjedan.Jedino što možemo učiniti je osvojiti tri boda svaku utakmicu ", rekao je Piqué. "Nije bilo mjesta, bilo je mnogo obrambenih igrača te nas nisu napadali. Željeli smo zatvoriti brzo igrom kao što je ova, ali nismo mogli to raditi do kraja ", rekao je vođa navale obrane.  

Piqué je također govorio o Seydou Keiti, čovjek koji je zabio gol u najbitnijem trenutku: "On je zabio nevjerojatan gol. Što mogu još reći o Keiti? On je vrlo važan igrač, ključan u ovoj momčadi."

Iako je dobio crveni karton, njegovi suigrači su savršeno napravili svoj posao te igrali svoju igru.
"Jako sam sretan zbog mojih suigrača. Oni su bili u mogućnosti pobijediti u vrlo kompliciranom meču koji nas drži živima u ligi. Bili su veličanstveni te su odradili brutalan posao iako ih je bilo 10 na terenu."

Evo što su izjavili Pedro i Iniesta:
Pedro Rodriguez: "Zadovoljan sam reakcijom svoje momčadi. Hvala navijačima što su nam pomagali kroz utakmicu. Trebali smo biti više svjesnih svojih kontranapada, ali ipak smo stvorili šanse te ostvarili pobjedu."

Andres Iniesta: " Znatan je razmak između Barcelone i Madrida, ali moramo se boriti do kraja. Još jednom je tim igrao veliki nogomet. Bitno je da igramo još bolje kada nedostaje ključan igrač kao što je Messi. Igra je bila tvrđa nakon sučeve odluke. Ipak je teško sudcima u nekim trenutcima jer donose odluke u sekundi. Što se tiće Pepa, on zna da želimo da ostane." 
R.M.R.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...