subota, 10. ožujka 2012.

Djed Barcine zvijezde: I drugi je unuk talent, igra baš kao Leo

U Argentini se skriva još jedan Messi u to upravo unutar njegove obitelji. Kako tvrdi djed najboljeg nogometaša svijeta njegov drugi unuk Bruno, jednako je talentiran.

Djed Lea Messija može biti itekako ponosan. Unuk mu je najbolji nogometaš svijeta, ali Antonio Cuchitini tvrdi da Messi nije čudo prirode i nikakva iznimka. U njegovoj obitelji, tvrdi Antonio svjetski poznati Messi nije jedini talent. Njegov drugi unuk 13- godišnji Bruno Biancuchi jednako je nadaren kao i zvijezda Barcelone.

- Imam još jednog jako talentiranog unuka, to je sin moje druge kćerke, međutim on još nije spreman povući potez poput Messija koji je s 11 godina napustio Argentinu i preselio u Barcelonu. Bruno je snažno vezan za svoju majku, a po onome što vidim ne zaostaje za Leom u tim godinama – ocijenio je ponosni djed.

Bruno igra u momčadi Renato Cesarini u Messijevom rodnom gradu Rosariju. Djed bi i njega htio vidjeti u dresu velikog svjetskog kluba, baš kao i Messija, jer smatra da Bruno nevjerojatan talent i da zaslužuje priliku, kada za to bude spreman, da se proslavi kao njegov rođak.
24sata

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...