četvrtak, 29. ožujka 2012.

Mateo Beusan: "Sudac je teško oštetio Barcelonu"

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Milana i Barcelone, švedski sudac Jonas Eriksson je na svoj 38. rođendan Katalonce oštetio za dva čista jedanaesterca, tvrdi sudački ekspert Mateo Beusan.

U prvom dijelu vratar Milana Abbiati pokosio je Sancheza, a u drugom Mesbah je pred sucem vukao za dres Puyola u šansi za gol. Oba penala čisti kao suze!

"Pogriješio je i peti sudac iza gola signalizirajući da prekršaj nad Sanchezom nije postojao. Bilo je ovo ispodprosječno suđenje i bude li Eriksson tako sudio na EP-u, neće na njemu dobiti više od jedne-dvije utakmice", kazao je Beusan.


Vratar Barcelone Victor Valdes bio je razočaran što njegova momčad nije uspjela postići pogodak. 

"Sada nas čeka vrlo teška zadaća u uzvratu, jer ipak smo očekivali da ćemo zabiti barem jedan gol. Moramo po svaku cijenu pobijediti, a Milan nije bezopasan suparnik. Ali, bude li trebalo, napast ćemo ih i s devet napadača, samo da prođemo dalje", kazao je Valdes. 

Bila je ovo razočaravajuća večer i za dvojicu sjajnih strijelaca, Ibrahimovića i Messija. Posebno za Ibru, koji je s ogromnim motivom dočekao svoga bivšega trenera, nevoljenoga Guardiolu. A komentator HTV-a Velimir Zajec tvrdi da Messi protiv Milana nije pokazao ni 50 posto svojih mogućnosti. 

"Očito su iscrpljujuće utakmice u nacionalnim prvenstvima ostavile traga na igračima, usto i nervoza je učinila svoje, jer radilo se o utakmici posebne težine. Na kraju, ni premekani teren nije dopuštao dovoljno dobru pas-igru", kazao je Zajec. 

Ovo je prvi put u povijesti Lige prvaka da niti jedan domaćin u četvrtfinalu nije postigao pogodak, a posljednji put Barcelona u eliminacijskoj fazi ovoga natjecanja u gostima nije dala gol još 29. travnja 2008. kada ju je zaustavio Manchester United. U ovoj sezoni Barcini igrači posljednji put nisu mrežu zatresli još od 29. siječnja kada ih je zaustavio Villarreal (0:0). (Sportski.net)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...