četvrtak, 29. ožujka 2012.

Guardiola: "U uzvratu ćemo morati zabiti dva gola", Messi: "Zaslužili smo pobjedu"


Barcelona i Milan o putniku u polufinale odlučit će na Nou Campu. Sinoć su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigrali 0:0 iako su obje momčadi imale svoje prilike.

Trener Katalonaca Josep Guardiola vjeruje da će Milan uspjeti postići pogodak u Barceloni.

"Mislim da ćemo u uzvratu morati zabiti više od jednog gola da prođemo dalje i trudit ćemo se to napraviti. Gol u gostima je velika prednost, ali je Milan danas imao sreće. Velika su momčad i mislim da nam jedan gol na Nou Campu neće biti dovoljan."


"Da mi je netko na početku sezone ponudio 0:0 na gostovanju u četvrtfinalu Lige prvaka, potpisao bih. Posebno jer smo igrali protiv Milana. Oni su vrhunska momčad, ali smo došli ovdje igrati naš nogomet. Nisu imali puno šansi iako je Ibrahimović svoju priliku trebao zabiti", rekao je Guardiola.

Guardiola se požalio na travnjak u Milanu.

"Uefa i mi želimo spektakl, ali ga ne možete stvoriti ako nemate uvjete. Bilo je teško igrati po ovakvom travnjaku. To nije stvar Intera ili Milana jer oni želi igrati na kvalitetnom travnjaku nego je to problem stadiona", rekao je Guardiola.

Obrana Milana uspjela je zaustaviti Messija. Strijelac 12 golova u Ligi prvaka ove sezone nije imao rješenje za čvrstu obranu Talijana u kojoj je nekad bilo i 10 igrača.

"Uvijek je teško igrati protiv Milana. Teren je bio loš i sad moramo pobijediti. Sve je u našim rukama. Gdje god igramo idemo na pobjedu, ali danas je bilo teško zbog terena i jer su oni igrali čvrsto", rekao je Messi.

"Ako oni zabiju, mi ćemo morati dva puta. U uzvratu ćemo igrati našu igru. Žao mi je što danas nismo pobijedili, zaslužili smo." (Index.hr)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...