nedjelja, 25. ožujka 2012.

Gerard Pique: "Pobjeda protv Mallorce nam je bila jako važna"


Obrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique je izrazio svoje olakšanje nakon što je Barcelona unatoč isključenju Thiaga ostvarila pobjedu na gostovanju kod Mallorce. 

Barcelone je poveča sredinom prvog poluvremena golom Lionela Messija iz slobodnog udarca, ali su nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu ostali s igračem manje na terenu. 

Međutim, momčad Pepa Guardiole je osigurala pobjedu upravo Piqueovim golom desetak minuta prije kraja, čime su zadržali korak s Realom u borbi za naslov prvaka. 

"Bilo je jako teško pobijediti, posebno s deset igrača. Ova tri boda su nam jako važna i zaslužili smo ih. Pokušali smo kontrolirati utakmicu, a oni su pokušavali izjednačiti, ali igrali smo dobro i s deset igrača na terenu, a najvažnije je da su naše nade u osvajanje naslova prvaka još žive. Najvažnije je da smo ostvarili pobjedu. Pobjede u La Ligi i Ligi prvaka pojačavaju naš moral." rekao je Pique. 

Barcelona u srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na svom stadionu dočekuje Milan, a sljedećeg vikenda pred svojim navijačima u prvenstvu igraju protiv Athletica. (EuroNogomet)

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...