nedjelja, 18. ožujka 2012.

Afellay se vratio normalnom treningu, a Abidal nastavio trenirati


Usprkos tome što je u četvrtak objavljeno da će se Eric Abidal morati podvrgnuti operaciji presađivanja jetre i nakon što je propustio jučerašnji susret protiv Seville na Sánchez Pizjuánu, lijevi bek Barcelone je bio velika novost na jutrošnjem treningu Barcelone održanom u Barçinom trening kampu Joan Gamper u Sant Joan Despíju!

Abidal je trenirao sa ostatkom ekipe, s time da su igrači koji su započeli sinoćnji susret trenirali u lakšem ritmu. Velika novost na treningu bio je i povratak Ibrahima Afellaya, za kojeg je ovo bio prvi trening sa suigračima nakon što se ozlijedio prije pola godine.

Prisustvo Abidala, ali i povratak Afellaya na zeleni teren, sigurno su veliko ohrabrenje za ostatak ekipe uoči same završnice sezone. Za očekivati je da će Afellay do kraja sezone imati prilike da ubilježi prve službene nastupe za Barcelonu u ovoj sezoni. 

S druge strane, iako su šanse da će Abidal ponovo igrati ove sezone male, njegovo sudjelovanje na treningu na kojem su ga suigrači dočekali pljeskom, najbolja je potvrda njegove ljudske i profesionalne veličine, ali i činjenice da Barcelona nije obični sportski klub, nego jedna velika obitelj u kojoj su igrači uvijek jedni drugima najbolji oslonac!

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...