utorak, 6. ožujka 2012.

Suradnja Barcelone i Boca Juniorsa

Jordi Mestre,Barcelonin nogomet direktor mladih, Daniel Angelici, Bocin predsjednik i Jordi Raffo, Bocin nogometni koordinator mladih, predstavili su sporazum u Buenos Airesu. 

Službenici Barcelone i Boca Juniorsa objavili su vijest o postizanju ugovora oko suradnje u razvijanju mladih talenata.

"Vrlo je važno iskoristiti ovakav sistem."

Barcin direktor je rekao da je zadovoljan s Boca-Barca dogovorom: "Nadam se da je dogovor uspješan, to je projekt koji zahtijeva mnogo vremena i strpljenja. Rezultati će doći, ako naš rad bude dobar. Za nas je zadovoljstvo biti u mogućnosti da dijelimo ovaj projekt s klubom kao što je Boca Juniors. To je nevjerojatno da sistem koji smo radili svih tih godina možemo dijeliti i koristiti. "

Angelici, Bocin predsjednik je govorio o detaljima sporazuma koji je dogovoren prošlog kolovoza, kada je govorio predsjedniku Sandru Rosellu. "Imali smo nekoliko konkretnih ideja da bismo mogli odobriti ugovor o suradnji za naše najmlađe."

Raffo, tehnički direktor projekta, kaže da klub poput Barcelone je primjer modela postizanja onog starog sna za isti stil nogometa u svim argentinskim nogometnim regijama: "To je metodološki proces formiranja igrača, dio je za infrastrukturu i organizaciju, Barcelona ga dijeli s nama, a mi ga presađujemo na broj nogometaša na kojima je Boca radila za neko vrijeme. "

Ugovor između Barcelone i Boca Juniorsa je strateški savez koji povezuje oba kluba za učenje mladih nogometaša, koje će Barça prenijeti kroz projekt za Bocu. Zauzvrat će Barcelona imati prava na 300 igrača.
R.M.R.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...