petak, 9. prosinca 2011.

Barça obavila posljednji trening prije El Clasica

20 igrača prve ekipe, te Isaac Cuenca i Martin Montoya iz Barcelone B treniralo je je danas poslijepodne, posljednji puta prije El Clasica. 

Baš kao što su to učinili prošle sezone, FC Barcelona je završni trening prije odlaska na Santiago Bernabeu obavila na Camp Nou iza zatvorenih vrata. Guardiola je na raspolaganju imao 20 igrača prvog tima, uz dva člana Barcine B momčadi (Isaac Cuenca i Montoya). Adriano, koji je u srijedu dobio liječničko odobrenje za igru, je odradio ovaj trening bez ikakvih problema.

Tito Vilanova je također bio na okupljanju. Pepov pomoćnik se u srijedu vratio radu s momčadi, nakon što je uspješno prošao fazu oporavka od operacije podušne žlijezde.
Jedino je Ibrahim Afellay odsutan, a on će svoj put oporavka nastaviti u Nizozemskoj kada Blaugrana otputuje u Japan na Svjetsko klupsko prvenstvo.
Nakon utakmice protiv Madriđana, Barça putuje na Daleki Istok. Na popisu za Svjetsko klupsko prvenstvo će osim 20 igrača prve ekipe biti i Isaac Cuenca, Oier Olazábal i Jonathan dos Santos, članovi B momčadi Barcelone.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...