petak, 2. prosinca 2011.

Villa: "Nadam se da nam Sporting može učiniti uslugu"

Asturijski napadač David Villa pričao je na press konferenciji nakon utakmice protiv Raya Vallecana. Govorio je kako će u Madrid kao i uvijek ići na pobjedu, te kako se nada da će njegova bivša ekipa Sporting učiniti uslugu njegovoj sadašnjoj, te pobijediti prvoplasiranu ekipu i na taj način smanjiti veliki zaostatak za njima.

O utakmici protiv Madrida 10. prosinca je rekao:
- Idemo u Madrid pod drugačijim okolnostima, ali sa istom idejom: pokušati pobijediti - izjavio je El Guaje i dodao kako do kraja ima još puno utakmica da se igra, te da on očekuje još jednu uspješnu sezonu.
Prokomentirao je kontroverzni žuti karton kojeg je dobio Gerad Pique:
- Sudac je unio u zapisnik ono što je on uradio. Svako to može tumačiti kako želi, ali tu je ono što je on učinio.
O svojoj dosadašnjoj igri u Ligi i povjerenju koje mu je pruženo kaže:
- Imam isto povjerenje kao i prošle sezone, možda čak i veće. Osjećam se bitnim za klub. Igram sve pozicije koje trebam. Ponekad sam lijevo, ponekada desno, nekada u sredini i sretan sam na svakoj od tih pozicija.
O igri svog novog kolege Alexisa Sancheza kaže:
- On je jučer odigrao odličnu utakmicu.
Na kraju se Barcina "7" dotakla i utakmice njegovog bivšeg kluba Sportinga iz Gijona koji igra sa Madridom svoju sljedeću utakmicu.
- Uvijek sam sretan kad pobijede bilo koga. A ja se nadam da nam Preciado može učiniti uslugu tako što će savladati Madrid - rekao je Villa i dodao kako je sada njima svima u glavi Levante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...