utorak, 20. prosinca 2011.

Alves Mourinhu: "Ljubomora je veoma loša stvar"

Na prezentaciji narukvica solidarnosti zajedno sa Globalnom humanitarnom organizacijom u svom rodnom Juzairu u Brazilu, Dani Alves nije propustio priliku da svima da do znanja da nema sumnje da je Barcelona najbolja ekipa svijeta, te da kritizira Jose Mourinha zbog nedavnih izjava u kojima je omalovažavao dostignuća Katalonaca.
"Uvijek kažem da je Mourinho osoba koja igra svoju igru i uvijek pokušava omalovažiti druge radi svog zaostatka. Čini se da ima samo tu vrijednost da pobjeđuje na takav način. Ljubomora je vrlo loša stvar ", rekao je Dani, te dodao:
"Mi smo najbolji na svijetu, to potvrđuju statistike, koga to boli, neka ga boli. Mi smo prvaci svijeta i zato su mnogi zbog toga uzrujani. Mi nismo opterećeni Madridom jer smatramo da smo iznad njih, iako zaostajemo par bodova za njima, to nama ne smeta."
Alves nije propustio priliku ni da pohvali Pepa Guardiolu kojem sve duguje: "Znamo da bez Pepa ne bi bili ovako velika momčad i ne bi osvojili sve što jesmo. Naš cilj je da Pep ostane dugo vremena jer je on srce ekipe",  izjavio je Dani koji je za kraj dodao da je u mislima mu Kup utakmica protiv L’Hospitaleta, a poslije ide na godišnji odmor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...