srijeda, 14. prosinca 2011.

Neymar: "Pobijediti Barcelonu je gotovo nemoguća misija"

Mladi se fenomen već raduje mogućem ogledu protiv Katalonaca u finalu Svjetskog klupskog prvenstva uvjeren da njegova momčad ima šanse za pobjedu u Japanu.

Santoseva zvijezda, Neymar, priznao je da njegovoj momčadi neće biti lako domoći se trofeja Svjetskog klupskog prvenstva, no inzistira da Brazilci nisu bez šansi ukoliko se u nedjeljnom finalu susretnu s Barcelonom. Aktualni pobjednici Copa Libertadoresa debitirat će u turniru u srijedu kada u polufinalu igraju protiv Kashiwe Reysol, a Barcelona svoje polufinale igra dan kasnije protiv Al-Sadda.
"Gledajte, utakmica protiv Barcelone će biti poput filma 'Nemoguća misija'. Vrlo teška, gotovo nemoguća za dobiti, no znate da na kraju glavni junak uvijek izvede nešto fantastično i ispuni svoju misiju. To je ono što i mi trebamo učiniti," izjavio je napadač za Globoesporte.
Neymar je također prokomentirao svoju odluku da ostane u Brazilu do Svjetskog prvenstva 2014. godine. Potvrdio je da će se držati svoje odluke, no izjavio je i kako bi jednog dana volio zaigrati u Europi.
"Uvijek sam govorio da bih rado zaigrao u Europi i još uvijek imam tu želju. Međutim, kako vrijeme prolazi, shvatio sam da bilo gdje drugdje nikada ne bih bio sretan kao ovdje u Santosu. Igram sa sjajnim ljudima, vrlo bliskima mojoj obitelji. Trenutno nemam razloga za odlazak. Tek mi je 19 godina i preda mnom je još cijela karijera."
Neymar će imati priliku osvojiti 4. medalju ove godine ukoliko Santos osvoji Svjetsko klupsko prvenstvo. Već prije ove godine osvojio je Copa Libertadores, Paulista Championship i Južno američko U-21 prvenstvo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...