petak, 30. prosinca 2011.

Wenger potvrdio: Henry ponovno u dresu Arsenala!

S obzirom da napadači Gervinho i Chamakh sljedećeg mjeseca igraju na Afričkom kupu nacija, pojačanje Van Persieju u prvoj liniji svakako će dobro doći.

Thierry Henry vraća se u Arsenal! Jasno, radi se samo o dvomjesečnoj posudbi, dok do travnja miruju nogometni travnjaci MLS-a, a sve je potvrdio njegov nekadašnji trener Arsene Wenger. Preostalo je samo još dogovoriti s NY Red Bullom osiguranje ukoliko se legendarni topnik ozlijedi.

''Sigurno nam dolazi iako je preostalo rješiti još papirologiju. Idealno je što će biti s nama ta dva mjeseca jer ima iskustvo i kvalitetu, poznaje klub i pomoći će mojim igračima. On je izniman igrač i vrlo inteligentan čovjek i može nam donijeti samo dobro.''

S obzirom da napadači Gervinho i Chamakh sljedećeg mjeseca igraju na Afričkom kupu nacija, pojačanje Van Persieju u prvoj liniji svakako bi dobro došlo. Očekuje se da bi Henry mogao zaigrati u sedam premijerligaških utakmica, uključujući onu protiv Manchester Uniteda i Tottenhama te u osmini finala Lige prvaka protiv Milana.

Povratnički debi trebao bi biti u trećem kolu u FA kupa protiv Leedsa 9. siječnja ukoliko Wengeru na treninzima pokaže da je i dalje u staroj formi.

Podsjetimo, Henry je nedavno ispred Emiratesa dobio svoj kip, zajedno s Tonyjem Adamsom i Herbertom Chapmanom što ga je ganulo do suza.

''Vrlo je sretan i skroman oko toga. Bila je to moja ideja, a njemu se svidjela'', rekao je Wenger.

34-godišnji Francuz najboli je strijelac u povijesti londonskog kluba sa 226 pogodaka u 370 nastupa od 1999. do 2007. godine kada je otišao u Barcelonu.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...