petak, 2. prosinca 2011.

Juan Ignacio: "Barca? Najbolje da probušimo gume od autobusa"

Juan Ignacio Martinez, trener Levantea, u četvrtak se našalio kako njihov predsjednik 'pregovara' da li će ići igrati utakmicu na Camp Nou, u subotu u Barceloni, te da je najbolje da probuše gume od autobusa i ostanu u Hospitaletu.

- Ne znam da li je naš predsjednik završio sa pregovorima, i da li ćemo ići ili ne na Camp Nou. Trebamo provjeriti, iako je najbolje da probušimo gume od autobusa i ostanemo u Hospitaletu - rekao je trener Levantea smijući se, nakon što je nabrojao sve Barcine vrline i neodoljive brojke na domaćem terenu ove sezone.
On je priznao da je jedini način da pobijede Barcelonu, da se 'mole mnogo'.
- Ako zaustaviš Messija, ostaviš drugog igrača slobodnog. Moramo se držati zajedno, hrabriti jedni druge, i moliti se mnogo - rekao je Juan Ignacio, koji je pohvalio napadačku igru Barcelone, te priznao kako ne zna koji je najbolji način da se zaustavi momčad koja je pod vodstvom Pepa Guardiole.
- Ni ne shvatiš, a već su ti zabili dva gola. Prije nekoliko dana su svi pričali o velikoj utakmici koju je odigrao Rayo, a primili su četiri gola. Na videu i na ploči me ne pobjeđuje nitko, ali na terenu lopta ide jako brzo, pogotovo na Camp Nou.
- Ako dobro pokrijete jednu stranu, otkrijete drugu. Ono što mi moramo napraviti je kupiti pokrivač koji će biti dovoljno dug da pokrije sve, a otkrije nam najbolje šanse.
Na kraju, trener Levantea se još jednom našalio, te rekao da će, ukoliko Levante osvoji bodove, 'platiti svima' koji su prisustvovali toj konferenciji za novinare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...