subota, 3. prosinca 2011.

Guardiola: "Sljedeća utakmica najvažnija"

Drugoplasiranu momčad španjolskog prvenstva, Barcelonu, u subotu očekuje susret s Levanteom. Na novinarskoj konferenciji uoči dvoboja trener katalonskog kluba Pep Guardiola naglasio je kako njegovi igrači trebaju biti koncentrirani isključivo na taj susret.

U sljedećem kolu španjolskog prvenstva drugoplasiranu Barcelonu očekuje utakmica protiv Levantea. Uoči tog dvoboja trener Barcelone Pep Guardiolanaglasio je kako njegovi igrači trebaju biti koncentrirani isključivo na nadolazeću utakmicu.
"Najvažnija utakmica je uvijek ona sljedeća. U ovom slučaju protiv Levantea. Moramo ostati dosljedni. Igrat ćemo svoju igru i nastojati doći do pobjede", rekao je Guardiola.
Katalonski klub zaostaje tri boda za vodećim Real Madridom koji je odigrao i utakmicu manje, a izravni susret te dvije momčadi na rasporedu je desetog prosinca: "U sportu uvijek možete zaostati. U tim situacijama morate htjeti uhvatiti vodećeg. To je normalno."
"Nekada se u tome i ne uspije, no bili bi u krivu kada ne bi pokušavali. Nije ništa čudno u bodovnom zaostatku za tako jakom momčadi", zaključio je Guardiola.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...